Sa rosa i shihni në foto? Testi viral që të gjithë gabojnë - Gazeta Express
string(57) "sa-rosa-i-shihni-ne-foto-testi-viral-qe-te-gjithe-gabojne"

Fun

Gazeta Express

28/07/2022 17:13

Sa rosa i shihni në foto? Testi viral që të gjithë gabojnë

Fun

Gazeta Express

28/07/2022 17:13

Kjo enigmë është më i vështirë nga sa mund të mendoni. Pyetja është e thjeshtë, megjithatë. Sa rosa shihni? Përdoruesit e Facebook dhe Instagram janë të befasuar se sa gabim kanë qenë dhe ju ndoshta jeni gjithashtu.

Kjo enigmë është më i vështirë nga sa mund të mendoni. Pyetja është e thjeshtë, megjithatë. Sa rosa shihni?

Lexo Edhe:

Tani që keni dhënë përgjigjen tuaj, le të shohim pse enigma e mësipërme u bë virale. Përdoruesit e Facebook dhe Instagram janë të befasuar se sa gabim kanë qenë dhe ju ndoshta jeni gjithashtu.

Përgjigja e parë që të vjen ndërmend është se ne kemi një tavolinë 3 x 3, pra janë nëntë rosat. E megjithatë, ato janë pothuajse dyfish!

E para është ajo që duket: Një, domethënë. E dyta, megjithatë, është më e veçantë. Dhe kjo sepse pas saj, ka një tjetër. Nëse shikojmë me kujdes të gjithë foton, atëherë dhe numërojmë me kujdes, do të shohim gjithsej 16.

A e keni arritur?/abcnews.al