'Sa down që je', Landi Hysi reagon ashpër pas videos së fundit të Aventurierëve - Gazeta Express

‘Sa down që je’, Landi Hysi reagon ashpër pas videos së fundit të Aventurierëve

Rozë

Gazeta Express

26/07/2020 13:41

Një promo e fundit e emisionit “Aventurierët” nuk është pritur aspak mirë për shkak të gjuhës së përdorur. Një prej personazheve të formatit, Vali i drejtohet dikujt në telefon me fjalët “Je shumë Doën”. Pas publikimit të kësaj promoje ka reaguar Landi Hysi, i cili shprehet se një gjuhë e tillë është denigurese.

Landi i bën thirrje publikut që të reagojnë sa më shpejt për të mos lejuar këtë gjuhë.

Landi ka komentuar gjithashtu edhe në faqjen e Aventurierëve: “Një turp i madh dhe faqe e zezë je moj vajzë! Një skandal i nivelit sipëror! Një nuk di ccfarë të them më tepër për këtë gjuhë denigruese ndaj personave që kanë sindromën doën. Turp! Ofendim! Dashakeqësi!”