Rudina Xhunga sjell në Panair, “Ana 1997” - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

19/11/2021 21:30

Rudina Xhunga sjell në Panair, “Ana 1997”

Arte

Gazeta Express

19/11/2021 21:30

Rudina Xhunga sjell në Panairin e Librit, Ana 1997. Është një libër që tregon historinë e vitit tonë tragjik, jo si libër historie, por si tregim i nënës së një fëmije. Nëna e një fëmije nuk gënjen kurrë.

Rudina Xhunga është gazetare dhe shkrimtare. Ajo tregon histori të thjeshta, të cilat pëlqehen, lexohen dhe blihen shume në botën shqiptare.

Lexo Edhe:

Këtë herë në panair ajo risjell katër tituj, ndërsa ka preferuar që të largojë nga printi gjithë botimet e tjera, të cilat mund t’i gjeni në Amazon.

Në panair këtë herë janë:

“Preja e një martese të lodhur” , “Ana 1997”. Aty do të jenë edhe dy Pitilushet, Tregimet dhe Përrallat.

“Ana 1997” është “Sikur Ana”, libri i botuar në vitin 2004, libri im më i dashur”- shprehet Rudina Xhunga.

Jam e lumtur që e po risjell me logon Dritare, këtë libër, për ata që s’e kanë lexuar.