Rron Gjinovci, kryetarit të SBASHK’ut: Ju personalisht nuk dini drejtshkrim - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

05/12/2019 23:14

Rron Gjinovci, kryetarit të SBASHK’ut: Ju personalisht nuk dini drejtshkrim

Lajme

Gazeta Express

05/12/2019 23:14

Kryetari i ORCA, Rron Gjinovci, i ka thënë kryetarit të SBASHK’ut, Rrahman Jasharajt, se ky i fundit nuk din drejtshkrim.

Gjinovci këtë deklaratë e ka bërë në një debat lidhur me cilësinë e arsimit dhe rezultatet e dobëta të Kosovës në testin PISA.

“As ju personalisht nuk dini drejtshkrim”, është shprehur Gjinovci në Zona e Debatit lidhur me rezultatin e dobët të shënuar në testin PISA të nxënësve kosovar.

Në anën tjetër, Jasharaj, ka theksuar se sindikata që drejton nuk lejon testimin e mësimdhënësve.

“Mësimdhënësit tanë i kanë kryer testimet në fakultete”, është shprehur Jasharaj.