Rritet numri qytetarëve që do të vendosen në karantinë shtetërore - Gazeta Express

Rritet numri qytetarëve që do të vendosen në karantinë shtetërore

Ballina

Gazeta Express

28/03/2020 11:29

Në karantinë shtetërore futen edhe 308 qytetarë. Me kthimin e shtetasve tanë nga vendet e jashtme pritet që të rritet numri i qytetarëve që do të vendosen në karantinë shtetërore, përcjell GazetaExpress nga Alsat.

Për këtë qëllim edhe rrjeti i hoteleve që po organizojnë karantinën shtetërore do të zgjerohet sot dhe ditëve në vazhdim. Ky trend gjithashtu pritet të krijojë vështirësi në kapacitetet e policisë dhe armatës. Derisa frekuentimi në shkallë të lartë i qytetarëve do të vështirësojë punën e institucioneve, prandaj të gjithë të kontribuojmë në kapërcimin e situatave./GazetaExpress/B.Lika/