Rritet numri i stafit mjekësor të infektuar me covid19 në Elbasan - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

10/07/2020 14:56

Rritet numri i stafit mjekësor të infektuar me covid19 në Elbasan

Shqiperi

Gazeta Express

10/07/2020 14:56

Sot në Shqipëri u raportuan 90 raste të reja me covid19.

Në qytetin e Elbasanit janë 3 raste që i përkasin bluzave të bardha.

2 janë mjekë të Spitalit të Elbasanit dhe një mjek i qendrës shëndetësore.

Në total në Elbasan nga radhët e bluzave të bardha janë 11 të infektuar, 3 mjekë dhe 8 infermierë.