Rrezik për organizmin, mos hani shpejt ushqim - Gazeta Express

Gazeta Express

01/10/2020 17:21

Rrezik për organizmin, mos hani shpejt ushqim

Gazeta Express

01/10/2020 17:21

Gazetare: Hana Marteti

Organizmi i njeriut akumulon stres dhe dëmtime që vijnë nga ambienti i jashtëm dhe gjithashtu ndikohet nga faktorë të tjerë, siç është edhe ushqimi.

Konsiderohet si faktori bazik i funksionimit të trupit, por çështja është se si ushqehemi në përmbajte dhe mënyrë.

Kështu, nga jeta dinamike shumë persona hanë shpejt duke menduar që kursejnë kohë, por që ka edhe nga ata që këtë e kanë shprehi.

Të ngrënit e ushqimit në mënyrë të shpejtë sjell dëme të mëdha në organizmin e njeriut.