Lajme

Gazeta Express

24/01/2020 15:15

Rrëfimi i Esmeraldës, shqiptares që merret me parashikime astrologjike që 10 vite

Lajme

Gazeta Express

24/01/2020 15:15

Harta e astrologjisë është një parashikim astrologjik individual i printuar në formën e dosjes.

Gazetare: Gelina Maloku

Është një përshkrim i vetes dhe parashikim i së ardhmes, bazuar në pozicionet e planetëve në momentin e lindjes suaj.

Nga ekspertët e kësaj fushe, harta e astrologjisë ndryshe cilësohet si një guitë shpirtërore dhe psikologjike.

Esmeralda Petrela është vajza nga Shqipëria e cila merret me parashikimin e hartave astrologjike tash e 10 vjet, derisa aktualisht është duke studiuar astrologjinë në Austri.

Ajo për #gjesin ka treguar sa çfarë ndikimi ka pasur astrologjia në jetën e saj.

Esmeralda, gjithashtu, ka publikuar librin e saj të parë të quajtur “Ajlen”. Ky është një roman që sjell një qasje ndryshe karshi botës dhe besimit ndaj të tjerëve.

Në kanalin zyrtar të Esmeraldes në Yotube, gjejmë video të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Ndërsa hartat astrologjike të cilat ajo i realizon porositen me pagesë./GazetaExpress/