Rrëfim për mbijetesën nga sëpata dhe motori i druve - Gazeta Express

Rrëfim për mbijetesën nga sëpata dhe motori i druve

Lajme

Gazeta Express

16/09/2020 12:37

Kjo sëpatë dhe ky motor, për 40 vjet janë bërë pjesë e pandashme e jetës së tij.

Pikërisht, nga to siguron të ardhurat financiare për mbajtjen e familjes.

Këtë e konsideron, punë jo të lehtë, andaj edhe kërkon përkushtim të madh.

Tani, Zeqir Krasniqi nga Prishtina është në vlugun e madh të punës. Zgjohet në orët e hershme të mëngjesit për t’i pritur njerëzit, të cilët kanë filluar përgatitjet për stinën e dimrit.