Rrëfehet Kujtim Gjuzi: Më mirë puthjet buzë detit se pranë zjarrit - Gazeta Express

Rrëfehet Kujtim Gjuzi: Më mirë puthjet buzë detit se pranë zjarrit

Gazeta Express

24/10/2020 12:29

Deputeti Kujtim Gjuzi, i cili di si të bëhet lajm në media, këtë herë ka treguar më shumë për veten, duke u shprehur se është shumë romantik.

Në një intervistë në “After Party”, kryetari i Partisë Konservatore u shpreh se është i pari të thotë “Të dua” dhe nuk pret t’ia thonë të tjerët.

Pjesë nga intervista:

Një romancë e re apo shok i ri?

Kujtim Gjuzi: “Një shok i ri”

I pari që thua të dua apo pret të ta thonë?

Kujtim Gjuzi: “Them i pari të dua”

Puthje pranë zjarrit apo buzë detit?

Kujtim Gjuzi: “Buzë detit është më bukur.”

Dshuri online apo ballë për ballë?

Kujtim Gjuzi: “Më mirë ballë për ballë.”

Dhuron lule apo bizhuteri

Kujtim Gjuzi: “Më tepër lule dhe natyrale.”