Rona këndon në gjuhën rome, në kujtim të Kujtim Paçakut - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

08/04/2020 22:18

Rona këndon në gjuhën rome, në kujtim të Kujtim Paçakut

Rozë

Gazeta Express

08/04/2020 22:18

Këngëtarja Rona Nishliu ka postuar sot një këngë në gjuhën rome

Kënga lansohet pikërisht në Ditën Ndërkombëtare të Romëve ku ka kënduar një këngë në romanisht bashkë me disa artistë të kulturës rome në Kosovë.

“Mirënjohëse për kulturën rome që gjithmonë ju jep aq shumë kënaqësi dhe rrjedh nga shpirtra të rritur plot vështirës, sot, në Ditën Ndërkombëtare të Romëve, solla bashkëpunimin që vjen nga thellësia e zemrës në bashkëpunim me tre artistë romë shqiptarë”.

Grateful to Roma culture that always gives us so much joy from its soul forged in hardship, today, on the International…

Publiée par Rona Nishliu sur Mercredi 8 avril 2020

Krejt në fund Rona ka shkruar se kënga është krijuar në kujtim të shokut të tyre, Kujtim Paçaku.

“Shijojeni”, ka shkruar në fund Rona. /GazetaExpress/