Robert Berishës ia konfiskojnë sintin në konvikt, i theu rregullat e karantinës - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

22/03/2020 21:33

Robert Berishës ia konfiskojnë sintin në konvikt, i theu rregullat e karantinës

Rozë

Gazeta Express

22/03/2020 21:33

Artistit Robert Berisha i është konfiskuar sinti me të cilën po argëtonte vetën dhe persona tjerë të cilët janë po ashtu në karantinë.

Arsyeja pse i është konfiskuar instrumenti muzikor është sepse shumë persona të tjerë po shkonin që të e dëgjonin dhe kështu po thyenin rregullat e karantinës.

Berisha është në karantinën e improvizuar në konviktet e studentëve. Aty qëndrojnë personat që janë futur në Kosovë pas përhapjes së virusit Covid-19 për një periudhë 14 ditore.

Robert Berisha është ankuar më herët për kushtet që janë në qendrën studentore. /Express/