Robert Berisha ka disa fjalë për Sevdai Radogoshin - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

01/12/2019 15:29

Robert Berisha ka disa fjalë për Sevdai Radogoshin

Rozë

Gazeta Express

01/12/2019 15:29

Robert Berisha i ka shkruar disa fjalë për Sevdai Radogoshin.

Muzikanti dhe këngëtari, Robert Berisha, e ka publikuar një foto me humoristin Sevdai Radogoshi.

Pranë postimit ai ka shkruar fjalë zemre për të duke e cilësuar si një artist të vërtetë.

“Ky njeri shumë njerz ka shti me keshë. Artist i vër8”, ka shkruar Roberti pranë postimit të fotografisë.