Rita i bashkohet fushatës së “duartrokitjeve”, pas rikthimit nëna e saj u bë pjesë e NHS - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

03/04/2020 23:16

Rita i bashkohet fushatës së “duartrokitjeve”, pas rikthimit nëna e saj u bë pjesë e NHS

Rozë

Gazeta Express

03/04/2020 23:16

Rita Ora (29) i është bashkuar fushatës “Duartrokitje për mjekët” nga shtëpia pasi nëna e saj Vera u rikthye nga vija e të infektuarve me Covid-19 dhe është bërë pjesë e ekipit të për parandalimin e koronavirusit në Britani

Nëna psikiatre e Rita Ors, Vera është rikthyer nga vija e parë e frontit e bërë nga NHS (Shërbimi shëndetësorë kombëtarë në Britani) ku po ndihmon të prekurit me Covid-19 dhe mjekët atje.

Pas kësaj, Rita i është bashkuar kombit duke marrë pjesë në “Duartrokitje për mjekët”, një fushatë që bëhet cdo ditë në ora 20:00 dhe këtë video e ka postuar në story të Instagram.

Fushata “Duartrokitje për mjekët”, e cila filloi online, për të shprehur “solidaritetin në këto ditë të rënda për punonjësit shëndetësorë si shenjë mirënjohëse për punën e tyre”, kanë thënë organizatoret. /GazetaExpress/