Risi në spitalin Amerikan - Kapsula Endoskopike - Gazeta Express
string(45) "risi-ne-spitalin-amerikan-kapsula-endoskopike"

Risi në spitalin Amerikan – Kapsula Endoskopike

Lajme

Gazeta Express

28/05/2022 19:29

Mjeku Visar Berisha – Gastroenterolog., do të jetë i ftuar në studio ditën e marte me datë 31.05.2022 në emisionin #gjesi në rubrikën shneta.

Dr. Goran Hauser dhe Dr. Visar Berisha, japin informacione shumë të rëndësishme rreth kësaj kapsule dhe gjithashtu tregojnë për mënyrën e aplikimit të saj.

Lexo Edhe:

Çfarë është kapsula endoskopike?

Cilat janë sëmundjet që diagnostikohen nga përdorimi i saj?

Çfarë përmban kjo kapsulë dhe sa është kohëzgjatja e qëndrimit të saj në organizmin e njeriut?

Çfarë duhet të kemi parasysh para përdorimit të kapsulës endoskopike?

Gastroenterologu i Spitalit Amerikan në Kosovë Dr. Visar Berisha, tregon më shumë rreth asaj se si bëhet aplikimi i kapsulës, mënyrën e bartjes së pamjeve dhe gjithashtu përgatitjen e

pacientit që duhet të bëhet para aplikimit të saj.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten

https://www.facebook.com/SpitaliAmerikanKosove/ – Facebook

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en – Instagram

https://ks.spitaliamerikan.com – Web