Rikthehet parkimi me pagesë në Tetovë - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

30/11/2021 16:58

Rikthehet parkimi me pagesë në Tetovë

Ballina

Gazeta Express

30/11/2021 16:58

Ndërmarrja Publike “Parkingjet e qytetit” në Tetovë ka njoftuar se pas ndërprerjes disa javore të pagesës së parkingjeve në Tetovë, me datë 01.12.2021 përsëri do të fillojë funksionimi i parkingut me pagesë.

“Prolongimi disa javorë i pagesës erdhi për arsye të detektimit të problemeve që ka kjo ndërmarrje, dhe sipas inspektimeve tona ne kemi detektuar shumë parregullsi të cilët tanimë janë të zgjidhura. Të ardhurat e gjeneruara nga kjo ndërmarrje do të shërbejnë për pagat e të punësuarve, për mirëmbajtjen e parkingjeve dhe për investime të reja që qytetarët të kenë kushte sa më të mira dhe të ndihmojmë në maksimum komunikacionin në qytet”, thuhet në njoftim, transmeton TV21.

Lexo Edhe:

Gjithashtu ju njoftojmë se së shpejti do krijohen edhe parkingje dhe hapësira të reja, premtojnë nga NP “Parkingjet e Qytetit”.