Regjisori Marin Scorsese feston 79 vjetorin, njëri ndër figurat kryesore të Hollywood - Gazeta Express

Arte

Gazeta Express

17/11/2021 22:04

Regjisori Marin Scorsese feston 79 vjetorin, njëri ndër figurat kryesore të Hollywood

Arte

Gazeta Express

17/11/2021 22:04

Njëra ndër figurat kryesore të epokës së re të Hollywood, padyshim që është Martin Charles Scorsese, i cili sot feston ditëlindjen e 79-të

Scorsese është një regjisor, producent, skenarist dhe aktor amerikan, i cili ka prodhuar disa prej filmave më të shikuar ndonjëherë ndërkombëtarisht.

Lexo Edhe:

Goodfellas, Taxi Driver, Raging Bull, The King of Comedy, Mean Streets janë vetëm disa filma prej krijimtarisë së jashtëzakonshme të cilën e posedon tanimë 79 vjeçari.

Filmat e tij ndihen të gjallë, tërheqës – edhe kur personazhet e tij janë mafiozë ose përbindësha. Ato janë vepër e një besimtari të vërtetë.

Shumë njerëz nuk bien dakord se cili është filmi më i miri i tij, por padyshim që Goodfellas i dha një emër të madh regjisorit në fjalë.