Reagojnë futbollistët e Liverpoolit për Superligën: “Nuk na pëlqen dhe nuk duam që të ndodhë” - Gazeta Express

Futboll

Gazeta Express

20/04/2021 22:19

Reagojnë futbollistët e Liverpoolit për Superligën: “Nuk na pëlqen dhe nuk duam që të ndodhë”

Futboll

Gazeta Express

20/04/2021 22:19

Zyrtarisht, të gjithë futbollistët e Liverpoolit janë kundër Superligës Evropiane.

Kapiteni i Redsave, Jordan Henderson, ka publikuar në llogarinë e tij ‘Twitter’ mesazhin e të gjithë shokëve të cilët s’duan që të luajnë në Superligën Evropiane, që edhe ashtu, është rrugës për t’u shpërbërë.

“Nuk e duam dhe nuk duam që të bëhet. Ky është pozicioni ynë i përbashkët. Përkushtimi ynë për këtë klub dhe tifozët është absolut dhe i pakushtëzuar”. /Gazeta Express/