Rama: Nuk shembëm teatrin, por një karakatinë - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

23/05/2020 21:59

Rama: Nuk shembëm teatrin, por një karakatinë

Shqiperi

Gazeta Express

23/05/2020 21:59

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish sot për shembjen e Teatrit Kombëtar.

I pyetur nga qytetarët në Facebook, në lidhje me operacionin e Policisë, Rama është përgjigjur se nuk është shembur Teatrit Kombëtar, por një karakatinë.

Qytetari: Një pyetje Z. Kryeministër! Keni parë ju ndonjëherë apo keni dëgjuar që në një vend tjetër të botës , Qeveria e një shteti ka rrënuar Teatër Kombëtar me ndihmën e 1500 policëve! Unë skam parë as skam dëgjuar!

Rama: Nuk kemi rrenuar teater kombetar po nje karakatine dhe nuk kane qene 1500 police po aq sa duheshin per te kryer pune!