Rama në darkë të gjatë me liderët e politikës në Kosovë - Gazeta Express

Gazeta Express

29/06/2020 23:46

Rama në darkë të gjatë me liderët e politikës në Kosovë

Gazeta Express

29/06/2020 23:46

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka qenë sonte pjesë e një darke të shtruar nga Presidenti i vendit Hashim Thaçi bashkë me përfaqësues të tjerë të politikës në Kosovë.

Lideri shqiptar bashkë me ata kosovarë, darkuan në një nga restorantet në qendër të Prishtinës.

Por me të përfunduar ky takim dhe diskutim joformal i tyre, asnjë nga pjesëmarrësit nuk është deklaruar për media.

Rama në darkë të gjatë me liderët kosovarë – Klan Kosova

null