Rama: Kjo situatë mund të zgjasë nga 2 muaj deri në 3 vjet - Gazeta Express

Rama: Kjo situatë mund të zgjasë nga 2 muaj deri në 3 vjet

Shqiperi

Gazeta Express

09/04/2020 22:42

Kyeministri Edi Rama u pyet nëse ka një datë fikse se kur do të fillojë hapja e masave, lirimi i masave.

“Hapja nuk do të jetë si një ditë çlirimi. Do të jetë një hapje graduale pjesë pjesë dhe do të bashkëjetojmë më armikun.

Do të bashkëjetojmë çdo ditë me armikun, do ta dimë çdo ditë që mund të prekemi nga armiku.

Kjo mund të zgjas deri në 2,3,5 deri në 10 muaj, disa thonë që mund të zgjasë deri në 3 vjet”, tha ai.