Peja e mund Rahovecin - Gazeta Express

Peja e mund Rahovecin

Sport

Gazeta Express

13/04/2021 19:23

Është mbyllur sfida mes të Rahovecit dhe Pejës.

Peja ka triumfuar ndaj Vreshtarëve me dy pikë më shumë, duke triumfuar 73-71, raporton Gazeta Express.