'Radhë kilometrike! Ua nxinë jetë udhëtarëve' Berisha nxjerr pamjet nga Morina - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

01/06/2020 13:43

‘Radhë kilometrike! Ua nxinë jetë udhëtarëve’ Berisha nxjerr pamjet nga Morina

Shqiperi

Gazeta Express

01/06/2020 13:43

Dita e pare e rihapjes se kufijve, pas izolimit te gjate per shkak te pandemise, ka rikthyer shqetesimin e madh te radheve te gjata dhe trafikut qe nuk mbaron.

Ish-kryeministri Sali Berisha ka postuar disa foto nga radhet kilometrike te automjeteve ne Morine te Kukesit.

“Rradhe mbi 10 km ne Morine te Kukesit. Ju a nxijne jeten udhëtarëve ne te dy anet! Turp dhe torture!”- shkruan Berisha.