Qytete të vogla por përrallore - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

29/11/2019 23:29

Qytete të vogla por përrallore

Fun

Gazeta Express

29/11/2019 23:29

Qytete të vogla me arkitekturë dhe natyrë të mahnitshme.

Lausane në Zvicër është radhitur në vendin e parë, fal dukjes, diversitetit dhe natyrës.

Radhitja është bërë korrospodent, eidtor dhe hulumtues të cilët i kanë shikuar disa faktorë si: kualitetin e transportit publik, qeverinë, etj.

Bergen, Norvegji

Postdam, Gjermani

Bolzano, Itali

Victoria, Kanada

San Sebastian, Spanjë

Innsbruck, Austri

Bordeaux, Francë

Chiang Mai, Tajlandë

Aachen, Gjermani

Basel, Zvicër

Haarlem, Holandë

Trieste, Itali

Bergen, Norvegji

Boulder, SHBA

Reykjavik, Islandë

Savannah, SHBA