Qysh me hap llogari online në ProCredit? Shiko videon. - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

11/06/2021 14:03

Qysh me hap llogari online në ProCredit? Shiko videon.

Lajme

Gazeta Express

11/06/2021 14:03

Dëshironi që ti menaxhoni financat tuaja thjesht dhe shpejt? Pa radhë dhe pa humbur kohë por gjithçka në mënyrë moderne dhe efikase? Bëhu klient i ProCredit dhe përfito nga oferta e pakos së llogarisë rrjedhëse.

Në ProCredit ju merrni të gjithë pakon me shërbimet bankare dhe paguani vetëm një kosto fikse mujore. Llogaria ProCredit Direkt ju mundëson të bankoni online pa limit pa u shqetësuar se sa mund të ju kushtojnë shpenzimet tuaja bankare në fund të çdo muaji.

APLIKO ONLINE PËR LLOGARI RRJEDHËSE

Llogaria rrjedhëse ju mundëson qasje në çdo kohë në të gjitha shërbimet që keni nevojë:

– Transferet e parave, pagesat e faturave, urdhërpagesat periodike, kartelë e debitit pa kontakt, SMS njoftimi për të gjitha transaksionet, tërheqje dhe deponim të parave në bankomate
– 5 tërheqje nga bankomatet e bankave tjera në Kosovë brenda muajit
– Llogari të kursimeve FlexSave me fleksibilitet maksimal
– Depozita me afat që mundësojnë planifikim afatgjatë
– Mbitërheqje, kredi investive dhe kredi për shtëpi apo banesë

Nuk do të pritni më në radhë për të kryer një shërbim sepse me ne mund të bëni bankim kurdo dhe kudo që dëshironi.

Ndiq videon udhëzuese si të aplikoni online për llogari rrjedhëse:

ProCredit Direkt, lehtë për ty!