Qeveria vendos: Të mbyllen të gjitha pikat kufitare! Për 48h të mbyllet edhe aeroporti i Shkupit - Gazeta Express

Qeveria vendos: Të mbyllen të gjitha pikat kufitare! Për 48h të mbyllet edhe aeroporti i Shkupit

Gazeta Express

16/03/2020 21:15

Sonte, Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e saj të 20-të, vendosi që të mbyllen të gjitha vendkalimet kufitare në teritorrin e Maqedonisë së Veriu.

Të drejtë hyrje kanë vetëm qytetarët me nënshtetësi të vendit, përfaqësuesit diplomatik si dhe personat me rëndësi për shtetin dhe ekonominë me leje nga shtabi i krizës, si dhe makineritë ngarkuese me mallra.

Me hyrjen në fuqi të këtij vendim në afat prej 48 orëve mbyllet edhe aeroporti i Shkupit!