Qeni i bie ziles së shtëpisë për t'ia hapur derën, pasi u zhduk për disa ditë - Gazeta Express

Qeni i bie ziles së shtëpisë për t’ia hapur derën, pasi u zhduk për disa ditë

Fun

Gazeta Express

20/02/2020 13:44

Imagjinojeni ta shihni qenin duke i rënë ziles së shtëpisë, për t’ia hapur derën… Edhe kjo ndodhi!

Zakonisht, siguria e shtëpisë është prioritet i çdo njeriu. Ka shumë lloje të sigurimeve në shtëpi, por trendi më i fundit është vendosja e një zileje me kamerë të mençur në derën e hyrjes së shtëpisë – që mund të jetë një siguri shtesë për sytë dhe veshët, për ta mbrojtur shtëpinë.

Me këto zile të reja, mund të përgjigjeni edhe nëse jeni larg shtëpisë dhe mund t’i zini lehtë kriminelët në vepër. Këto zile, megjithatë, mund të kapin gjëra të çuditshme dhe qesharake gjithashtu, transmeton Gazeta Express.

Falë kësaj teknologjie, Greg Basel pa qenin e tij duke i rënë ziles së shtëpisë për të hyrë brenda. Basel mendoi se kjo është qesharake dhe e shpërndau videon me të tjerët online. Videoja u bë shpejt virale.

Ding Dog! Puppy Escapes From Home, Then Rings Doorbell to Get Back Inside