Qendra Kinematografike e Kosovës në Festivalin e Kanës - Gazeta Express
string(54) "qendra-kinematografike-e-kosoves-ne-festivalin-e-kanes"

Arte

Gazeta Express

17/05/2024 13:56

Qendra Kinematografike e Kosovës në Festivalin e Kanës

Arte

Gazeta Express

17/05/2024 13:56

Për të trembëdhjetin vit me radhë Qendra Kinematografike e Kosovës prezentohet në tregun më të rëndësishëm të filmit ‘Marche Du Film’ në festivalin e Kanës.

Ndër të tjera, Qendra Kinematografike e Kosovës do të promovoj filmat e fundit kosovar në kategori dhe faza të ndryshme të zhvillimit, takime me partner ndërkombëtar të kinematografisë, fonde filmi, përfaqësues të festivaleve të rëndësishme ndërkombëtare, producentë e distributorë.

Lexo Edhe:

Pavijoni i përbashkët i Kosovës dhe Shqipërisë gjendet në Village International Riviera – Nr. 138.

/Express