“Puring”, arti i perfeksionuar i Dorartës - Gazeta Express

“Puring”, arti i perfeksionuar i Dorartës

Gazeta Express

30/07/2020 16:36

Arti është një qetësi shpirtërore, ku me ane te ngjyrave zgjojmë vetveten.

Gazetar: Liridon Spahiu

Përmes artit, shprehim diçka që nuk mund ta flasim, ta gjejmë qetësinë e njëkohësisht të ndajmë gëzimin dhe hidhërimin me të dhe përmes tij.

Kështu, tash e një kohë po vepron edhe Dorarta e cila me profesion është farmaciste, por që artin e ka pasion qysh si fëmijë.

Ajo ka zgjedhur një lloj arti krejtësisht ndryshe nga të tjerët, puring dhe kjo vetëm për një arsye.