Punsohu EU - Ftesë për dhënjen e ekskluzivitetit, Franshizës - Gazeta Express
string(57) "punsohu-eu-ftese-per-dhenjen-e-ekskluzivitetit-franshizes"

Punsohu EU – Ftesë për dhënjen e ekskluzivitetit, Franshizës

Lajme

Gazeta Express

16/01/2022 12:11

Punsohu EU është njëra ndër kompanitë më të suksesshme në fushën e rekrutimit të burimeve njerëzore në rajon dhe më gjërë duke arritur  të punësojë më qindra kandidatë të kualifikuar në vendet e BE e vecanërisht në Gjermani.

Punsohu EU është ndër kompanitë e para që u licensua në fushën e rekturimit dhe aktualisht posedon licence  të plotë kombëtare edhe per tre vite tjera

Lexo Edhe:

Punsohu EU si kompani ka partner biznesorë nga rajoni dhe vendet e Evropës. Në saje të këtyre bashkëpunimeve  ka arritur që të jetë lider në tregun e punës.

Punsohu Eu ka shpreh gadishmerin për dhënjen e ekskluzivitetit-franshizës në këto qendra të territorit të Kosovës: Ferizaj, Gjilan, Prizren, Peje,Mitrovice dhe Gjakove

Ne po kërkojmë kompani me një histori të qëndrueshme biznesi, përgjegjësi të dëshmuar, dhe cilësi drejtuese dhe një vullnet të fortë për të mësuar gjëra të reja.Ne do të ndihmojmë, udhëzojmë aplikacionet e suksesshme në çdo fazë të proceseve për t’u bërë ekskluzivitet per Punsohu EU . Kjo është një mundësi e mrekullueshme për përfitime të rëndësishme ekonomike dhe sociale .

Përmes këtij njoftimi Punsohu EU fton të gjitha palët, bashkpunëtorë te interesuar që shprehin gadishmeri për tu bërë pjese e familjes Punsohu EU ti dërgojnë informatat dhe historikun e kompanisë në email : [email protected] ose [email protected]