Publikohet anketa e popujve më nervozë në Evropë, ku qëndrojnë kosovarët - Gazeta Express
string(71) "publikohet-anketa-e-popujve-me-nervoze-ne-evrope-ku-qendrojne-kosovaret"

Publikohet anketa e popujve më nervozë në Evropë, ku qëndrojnë kosovarët

Lajme

Gazeta Express

09/08/2022 10:02

Platforma Landgeist, ka publikuar anketën e popujve më nervozë apo të zemëruar në Evropë ku përfshinë edhe kosovarët.

Sipas matjeve se sa përqind e evropianëve përjetojnë zemërim mesatarisht në një ditë, kosovarët i rendit te 13% më sa paku të zemëruar në mesin e popujve të Ballkanit Perëndimor, raporton Gazeta Express.

Lexo Edhe:

Finlanda është shteti që përjeton më sa paku zemërim me 5% e ndjekur nga Estonia me 6%, Portugalia e Holanda me 8%, Suedia me 9% dhe Norvegjia me 11%.

Populli që përjeton më së shumti zemërim mesatarisht në një ditë janë turqit me 48% të pasur nga maqedonët me 26%.