Publikohen “bomba” të reja për Janushevin dhe Janakieskin - Gazeta Express

Maqedoni

Gazeta Express

06/07/2020 17:11

Publikohen “bomba” të reja për Janushevin dhe Janakieskin

Maqedoni

Gazeta Express

06/07/2020 17:11

Pesë “bomba” të reja edhe sot janë publikuar në kanalin Youtube, për të cilat pohohet se janë për sekretarin e përgjithshëm të VMRO DPMNE-së, Igor Janushev dhe ish ministrin Mile Janakieski.

Në incizime dëgjohet se si ata merren vesh për rezervim të disa avionëve nga jashtë vendit që të sjellin votues nga diaspora, sipas të gjitha gjasave, në periudhën e vitit 2015. Të njëjtët, gjoja më tej merren vesh se si të shkatërrohen dokumentet lidhur me udhëtimet. Paralelisht me këtë, në Youtube u publikua edhe video- incizim për të cilin thuhet se ministrja e mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska është mysafir te të dënuarit në rastin “Reket”, Boki 13, të shoqëruar nga ish kryetarja e Speciales, Katica Janeva.