Pse njerëzit qëndrojnë në marrëdhënie të vështira? - Gazeta Express
string(49) "pse-njerezit-qendrojne-ne-marredhenie-te-veshtira"

Pse njerëzit qëndrojnë në marrëdhënie të vështira?

Fun

Gazeta Express

28/03/2023 23:23

Shumë shpesh ndodh që lidhjet të mos shkojnë ashtu siç duhet dhe të ketë mes çiftit vetëm grindje.

Gjithmonë në këso lloj rastesh njëri është më i fiksuar pas lidhjes dhe nuk e pranon assesi ndarjen.

Lexo Edhe:

Por arsyet që e bëjnë njërin partner të mos heq dorë nga marrëdhëniet e vështira janë si: vetëbesimi i ulët, frika e vetmisë, shpresa se partneri i tyre mund të ndryshojë, aspekti financiar, si dhe fëmijët, njofton Klan Kosova.

Këto mund të jenë vetëm disa nga arsyet që e shtyjnë njërin partner të qëndrojë në këto lloj lidhjesh.