Pse koronavirusi ndikon mirë në mbledhjen e Bitcoin-it? - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

29/01/2020 8:37

Pse koronavirusi ndikon mirë në mbledhjen e Bitcoin-it?

Lajme

Gazeta Express

29/01/2020 8:37

Kriza globale dhe politike janë shkaqet që shpjegojnë vlerën e bitcoin-it.

E filluam vitin me shumë ndodhi të ndryshme duke filluar nga Donald Trump që bëri armiqësi me Iranin, Australia e rrethuar nga flaka që shkaktoi dëme të mëdha e deri te virusi në Kinë, raporton “Independent”.

Sipas disa analistëve, kriza globale dhe politike janë një nga shkaqet që shpjegojnë vlerën e bitcoin-ëve.

Bitcoin-it i është rritur vlera çdo ditë, duke fituar 10% të vlerës çdo javë. Vlera e saj po rritet që nga nëntori.