Protestuesit përpiqen të hyjnë në teatrin ku ndodhej Macron, momente të vështira për Presidentin francez - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

18/01/2020 13:28

Protestuesit përpiqen të hyjnë në teatrin ku ndodhej Macron, momente të vështira për Presidentin francez

Lajme

Gazeta Express

18/01/2020 13:28

Momente të këqija për Presidentin francez, Emmanuel Macron, dhe bashkëshorten e tij.

Dhjetëra manifestues tentuan të hynin në një teatër të Parisit, ku ishte i pranishëm kreu i Elizesë për të ndjekur një shfaqje.

Policia ka arritur të bllokojë protestuesit që janë ngritur kundër reformës së pensioneve.

Truprojat e Presidentit ndërhynë duke zhvendosur Macron dhe Brizhit në një vend të sigurt.

Pasi gjendja e tensionit kaloi, ata u rikthyen sërish në sallën kryesore ku ndoqën shfaqjen deri në fund të saj.

Macron Rushed From Theater During Protest

French protesters chased down President Emmanuel Macron at an evening theater performance in northern Paris, Friday, January 17. Video shows protesters chanting and some entering a door into the Les Bouffes du Nord theater in the northern area of La Chappell, as surprised police tried to hold them back.