Promovimi i monografisë “Gazmend Zajmi- Një jetë për Kosovën” - Gazeta Express
string(58) "promovimi-i-monografise-gazmend-zajmi-nje-jete-per-kosoven"

Arte

Gazeta Express

13/02/2024 14:18

Promovimi i monografisë “Gazmend Zajmi- Një jetë për Kosovën”

Arte

Gazeta Express

13/02/2024 14:18

Më 15 shkurt, nga ora 18:00 në librarinë ‘Dukagjini’ mbahet promovimi i monografisë “Gazmend Zajmi- Një jetë për Kosovën” i autorit gazetarit dhe publicistit Nuhi Bytyçi.

Në këtë libër, në mënyrë analitike, hulumtuese e shkencore është përfshirë e tërë veprimtaria dhe kontributi i intelektualit të përmasave botërore Akademik Prof. Dr. Gazmend Zajmit.

Lexo Edhe: