Prokuroria e Tiranës shkresë urgjente bashkisë dhe policisë: Mos kryeni asnjë prishje pa na pyetur ne - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 13:42

Prokuroria e Tiranës shkresë urgjente bashkisë dhe policisë: Mos kryeni asnjë prishje pa na pyetur ne

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 13:42

Në lidhje me tërmetin e 26 nëntorit dhe shembjen e banesave ka nisur hetim edhe prokuroria e Tiranës.

Prokuroria i ka dërguar një komunikatë bashkisë dhe policisë që të mos kryhet asnjë ndërtimin pa praninë e prokurorëve.

Sipas prokurorisë deri më datë 5 dhjetor të dorëzohen raportet.

Përmes kërkesës Prokuroria e Tiranës kërkon që të dorëzohet raport i përpiktë me të gjitha banesat që janë dëmtuar nga tërmeti.