Programi i Filharmonisë së Kosovës për muajin shtator - Gazeta Express
string(55) "programi-i-filharmonise-se-kosoves-per-muajin-shtator-2"

Arte

Gazeta Express

01/09/2023 15:04

Programi i Filharmonisë së Kosovës për muajin shtator

Arte

Gazeta Express

01/09/2023 15:04

Kori dhe Orkestra e Filharmonisë së Kosovës do të mbajnë dy koncerte brenda muajit shtator. 12 dhe 24 shtator, në Prishtinë e Pejë mbahen dy performancat e Filharmonisë për këtë muaj.

Më 12 shtator, Kori i Filharmonisë së Kosovës me dirigjent Memli Kelmendi, do të performojnë në Kishën Katolike “Shën Ndou”, në Prishtinë, teksa me 14 shtator do të jetë i pranishëm në Kishën Katolike, “Shën Katerina” në Pejë.

Lexo Edhe:

Më 24 shtator, në Sallën e Kuqe në Prishtinë, Orkestra e Filharmonisë nën dirigjimin e Antoine Marguier, do të ofrojë përformancën e fundit të muajit shtator.

/Express