Profesorët Krasniqi e Bashota dekorohen nga presidenti me Medaljen e Meritave - Gazeta Express

Profesorët Krasniqi e Bashota dekorohen nga presidenti me Medaljen e Meritave

Gazeta Express

28/10/2020 12:08

Janë dekoruar dy profesorët universitar Milazim Krasniqi dhe Sali Bashota, nga presidenti i vendit Hashim Thaçi, me Medaljen Presidenciale të Meritave.

Thaci në njoftimin e tij ka thënë se kjo medalje iu jipet për kontributin e dhënë në publicistikë, kulturë dhe arsimin tonë.

Po ashtu, pas vdekjes, këtë medalje presidenti e ndau  edhe për shkrimtarin, Abdullah Konushevci.

Njoftimi i plotë i presidentit: