Produktet ushqimore që i kemi hapur gabimisht - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

08/08/2020 7:12

Produktet ushqimore që i kemi hapur gabimisht

Fun

Gazeta Express

08/08/2020 7:12

Sa të jetosh do të mësosh. Kjo shprehje, duket se mund të përdoret në mënyrë të arsyeshme për pothuajse të gjitha aspektet e jetës.

Mund të jetosh ndonjë numër vitesh ose dekadash dhe kurrë të mos e kuptosh, për shembull, se i keni hapur pakot me krem në mënyrë të gabuar.

Këtu janë 8 produkte ushqimore të cilat mund t’i hapni më lehtë dhe me efikasitet se sa keni mendur. Epo, kush e dinte!

Pako sheqeri

Dizajni për këto pako gjithëpërfshirëse sheqeri u zhvillua nga Benjamin Eisenstadt. Ideja që qëndron pas tyre është shumë e thjeshtë: ju keni për qëllim të pritni paketën në gjysmë sesa të hapni pjesën e sipërme. Nëse e bëni në këtë mënyrë, o gjithë sheqeri do të përfundojë në enën tuaj, dhe ju do të keni vetëm mbështjellësin në dorë.

Pringles-at

Konsumimi i Pringles bëhet shumë më i lehtë kur vendosni një pjesë të palosur të letrës A4 brenda tubit.

Tic tacs

E gjithë ajo çfarë ju duhet të bëni këtu është të ktheni kutinë në anën e saj, dhe çiftet individuale të pikturave duhet të bien mbi skedën speciale në kapak (jo, ne as nuk e kishim idenë për këtë!)

Pjesë individuale të kremit

Tërhiqeni pjesën e mbështjellësit të vendosur sipër skedës (në fotografinë e djathtë, në fund të figurës) në të gjithë pjesën e sipërme të enës për të krijuar një vrimë trekëndore, transmeton super shendeti. Tani duhet të jeni në gjendje të derdhni kafen në filxhanin tuaj pa derdhur asnjë pikë.

Kafeja e McDonald’s

Ju nuk duhet të detyroheni të hapni kapakun e kafesë dhe të rrezikoni një shpërthim ose derdhje. McDonald si dhe kompani të tjera tani përdorin kapakë me kapëse speciale të cilat mund të fiksohen hapur, ose të hapen në mënyrë alternative për të bërë një vrimë të vogël.

Toblerone

Shtyjeni trekëndëshin drejt pjesës tjetër të çokollatës. Ju mund ta bëni atë edhe vetëm me një gisht.

Kartona lëngjesh

Hapja e një kartoni me lëng zakonisht ndodhet më afër njërës anë. Nëse derdhni lëngun me atë anë më afër gotës, ajri nuk mund të futet në karton, dhe do të spërkatë. Mënyra e saktë për ta bërë atë është, në të vërtetë, mbajtja e kartonit me hapjen në krye. Pastaj lëngu do të rrjedhë pa probleme.

Arra e kokosit

Shikoni tre pika të zeza në arrë të kokosit që ndodhen afër së bashku. Punkoni lëkurën në njërën nga këto pika duke përdorur një kaçavidë ose një thikë të mprehtë, pastaj futni një kashtë dhe … pini! Nëse dëshironi të hapni arrën e kokosit, gjurmoni një rreth përgjatë sipërfaqes në një nivel pak më afër pikave të zeza sesa në mes. Takojini kundër kësaj linje gjatë gjithë rrugës, dhe atp do të fillojnë të plasariten për t’u hapur.