ProCredit Bank me pako fantastike për studentë, kosto mujore 00.00 Euro - Gazeta Express
string(70) "procredit-bank-me-pako-fantastike-per-studente-kosto-mujore-00-00-euro"

Lajme

Gazeta Express

09/12/2022 14:44

ProCredit Bank me pako fantastike për studentë, kosto mujore 00.00 Euro

Lajme

Gazeta Express

09/12/2022 14:44

ProCredit lanson llogarinë ProStudent ku në kuadër të kësaj llogarie përfshihen shumë shërbime pa pagesë për studentët deri në moshën 23 vjeç.
Apliko online në ueb faqe: KËTU.

Shërbimet që përfshihen pa pagesë në llogarinë ProStudent janë:
Llogaria:
– rrjedhëse, kursimit, dhe depozita me afat
Kartela e debitit:
– lëshimi, mirëmbajtja dhe dërgimi me postë
– deponim në ATM
– tërheqje nga POS në dyqane
– mbushje e telefonit në ATM
– kthimi i kartelës së mbetur në ATM
– ndryshimi i pinit për herë të parë në ATM
– mini-bilanci në ATM
– ri-aktivizimi i PIN-it
– 3D Secure Ipin

Lexo Edhe:

e-Banking & Mobile App:
– eBanking, mobile app
– transfertat brenda të gjitha llogarive në ProCredit
– aplikimi për urdhër-pagesat periodike brenda ProCredit Bank dhe me bankat tjera me e-Banking.
– pagesat për institucionet publike, universitete, shkolla private, ambasada dhe kompani sigurimesh
– transfertat hyrëse ndërkombëtare Propay

SMS shërbimet:
– sms mbushje, bilanci, njoftimi

*pagesat në POS brenda Kosovës si dhe pagesat në internet ofrohen falas sipas rregullores së BQK-së!

Lehtë për ty!