Prizrenfest mban konferencën “Reprezentimi i barabartë në Teatër – Mundësitë dhe realiteti për aktoret dhe aktorët” - Gazeta Express
string(111) "prizrenfest-mban-konferencen-reprezentimi-i-barabarte-ne-teater-mundesite-dhe-realiteti-per-aktoret-dhe-aktoret"

Prizrenfest mban konferencën “Reprezentimi i barabartë në Teatër – Mundësitë dhe realiteti për aktoret dhe aktorët”

Arte

Gazeta Express

03/08/2022 15:44

Dita e fundit e Festivalit Prizrenfest, i kushtohet konferencës “Reprezentimi i barabartë në Teatër – Mundësitë dhe realiteti për aktoret dhe aktorët”.

Në këtë mbledhje, pjesëmarrësit do të kenë mundësi të dëgjojnë diskutime rreth temave të ndryshme sikur: kushtet e punës, mungesën e përfaqësimit të grave në teatër, paragjykimet gjinore e tema të tjera.

Lexo Edhe:

Konferenca do të mbahet në orën 11:00, tek Shtëpia e Shani Efendisë, në Prizren.

Prizrenfest ka filluar që nga 31 korriku dhe pritet të mbaroj nesër më 4 gusht.

/ Gazeta Express