Princesha arabe që ka thyer rregullat e sheikëve - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

02/07/2020 15:33

Princesha arabe që ka thyer rregullat e sheikëve

Rozë

Gazeta Express

02/07/2020 15:33

Deena Abdulaziz Al-Saud është princesha e Arabisë Saudite.

Ndryshe nga banorët e zakonshëm të vendit, ajo nuk vesh as hixhab e as burka.

Princesha zotëron një operon një zinxhir butikësh në Arabinë Saudite.

Ndoshta kjo është arsyeja pse ajo ka këtë imazh të guximshëm evropian, flokë të shkurtër, veshje të shkurtra, dhe buzëqeshje në fytyrë.