PriFest publikon listën e filmave në kategorinë “Let it Be” - Gazeta Express
string(57) "prifest-publikon-listen-e-filmave-ne-kategorine-let-it-be"

Arte

Gazeta Express

14/09/2022 16:20

PriFest publikon listën e filmave në kategorinë “Let it Be”

Arte

Gazeta Express

14/09/2022 16:20

Prezantohet programi “Let It Be”, kategori kjo jo-garuese dedikuar filmave me tematikë për komunitetin LGBTIQ. PriFest është i vetmi festival në rajon që ka këtë kategori, që filloi si bashkëpunim me festivalin më të madh botëror për LGBTIQ filma – OutFest, LA në vitin 2013.

Lista e plotë e programit “Let It Be”:

Lexo Edhe:

1. Imperial nga Stéphane Gowl, Zvicër / Premierë Kosovare (22min);

2. Budapest, Closed City nga Máté Konkol, Hungari / Premierë Regjionale (13min);

3. Hear My Voice nga Daniele Guerra, Britani e Madhe / Premierë Kosovare (12min).

Edicioni i 14-të i “PriFest”-it mbahet nga 20 deri më 25 shtator 2022 dhe i dedikohet drejtoreshës së ndjerë Vjosa Berisha.

/Gazeta Express