Presidentja Osmani liron nga detyra e Ambsadorit të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufajn - Gazeta Express
string(83) "presidentja-osmani-liron-nga-detyra-e-ambsadorit-te-kosoves-ne-gjermani-beqe-cufajn"

Lajme

Gazeta Express

19/05/2021 18:50

Presidentja Osmani liron nga detyra e Ambsadorit të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufajn

Lajme

Gazeta Express

19/05/2021 18:50

Presidentja Vjosa Osmani ka liruar nga detyra Ambasadorin e Misionit Diplomatik të Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj.

Në dekretin e siguruar nga Gazeta Express thuhet se Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ngarkohet që të ndërrmerë të gjitha veprimet e nevojshme për zbatimin e këtij Dekreti.

Lexo Edhe:

Ky Dekreti hynë në fuqi në ditën e nënshkrimit.