Prej sot fillon pagesa e pensioneve për muajin maj - Gazeta Express
string(50) "prej-sot-fillon-pagesa-e-pensioneve-per-muajin-maj"

Ballina

Gazeta Express

29/05/2023 9:44

Prej sot fillon pagesa e pensioneve për muajin maj

Ballina

Gazeta Express

29/05/2023 9:44

Nga sot pensionistët do të mund t’i marrin pensionet e tyre të muajit maj.

Pagesa bëhet siç vijon më poshtë:

Lexo Edhe:

për pensionet deri në 11.000 denarë, pagesa bëhet më datë 29.05.2023;

për pensionet prej 11.001 – 14.000 denarë, pagesa bëhet më datë 30.05.2023;

për pensionet prej 14.001 – 18.000 denarë, pagesa bëhet më datë 31.05.2023 dhe

për pensionet mbi 18.001 denarë, pagesa bëhet më datë 01.06.2023.