Porsche Prishtina – Zgjedhja e duhur për vetura elektrike! - Gazeta Express

Porsche Prishtina – Zgjedhja e duhur për vetura elektrike!

Lajme

Gazeta Express

12/01/2022 15:26

ID.4 Modeli i parë SUV, plotësisht elektrik.

Veturat elektrike nuk janë vetëm ide të së ardhmes. Ato janë këtu të gatshme të ju shërbejnë me performancë të shkëlqyer, çmime të volitshme dhe me një kujdes të shtuar në mbrojtjen e ambientit.

Lexo Edhe:

Një epokë e re dhe dinamike në botën elektrike fillon me ID.3. dhe ID.4.

Volkswagen që nga viti 2020 ka filluar dorëzimin e veturave elektrike ID.3 tek klientët, kurse modelin ID.4 e ka prezantuar në treg nga viti 2021.

ID.4

ID.4 është modeli i parë SUV elektrike nga Volkswagen. Ky model ofron dy kapacitete të baterive, 52 kWh dhe 77 kWh. Me këto nivele të baterive, autonomia e veturës me një mbushje është nga 340km deri në 520km dhe kërkohen vetëm 36 minuta për ri-mbushje të baterisë në një mbushës të shpejtë elektrik.

Mos të harrojmë se performanca në rrugë e veturave elektrike është pa kompromis, duke ofruar shpejtësi, saktësi dhe siguri, pa zhurëm!

Disponueshmëria e lëvizjes me të gjitha rrotat nënkupton marrjen e një motori të dytë elektrik në rrotat e përparme, duke ju dhënë përshpejtim më të shpejtë dhe trajtim intelegjent që shpërndan të gjithë atë fuqi aty ku nevojitet më shumë.

Më i zgjuar se kurrë, ID.4 juaj komunikon me ju përmes sinjalizuesit intuitiv të shfaqur përgjatë panelit të kontrollit dhe përdor sinjale të ndezura vizuale dhe akustike për të telegrafuar thirrjet hyrëse, paralajmërimet e frenave, statusin e karikimit dhe më shumë.

Nëse jeni duke kërkuar të kaloni në makinë elektrike për herë të parë ose jeni tashmë pronar i një makine elektrike dhe po kërkoni ta ndryshoni atë, Porsche Kosova ka zgjedhjet e duhura për ju!

Të dy këto modele, ID.3 dhe ID.4, që janë fjala e fundit në teknologjinë automobilistike i gjeni në Porsche Prishtina. Për më shumë, këto modele mund t’i testoni edhe vetë për të përjetuar eksperiencën e vozitjes elektrike.

Kontaktet:

+383 38 606 900

+383 45 881 144
+383 49 888 300

[email protected]

/artikull i sponsorizuar/