Policia parkon veturën para shenjës që tregon se ndalohet parkingu - Gazeta Express

Policia parkon veturën para shenjës që tregon se ndalohet parkingu

Lajme

Gazeta Express

11/06/2021 12:38

Një veturë e Policisë së Kosovës në Mitrovicë është parkuar në një vend ku është i ndaluar parkimi.

Lexues të Gazetës Express kanë dërguar fotografi ku shihet vetura e policisë e parkuar pikërisht para shenjës që tregon se ndalohet parkingu dhe në afërsi të semaforit.

Në afërsi të veturës nuk shihet asnjë zyrtarë policorë.