Po vjen Ramazani, hapën dyert e zbritjeve të mëdha në Viva Fresh Store - Gazeta Express

Po vjen Ramazani, hapën dyert e zbritjeve të mëdha në Viva Fresh Store

Artikull i sponsorizuar

Gazeta Express

09/04/2021 10:37

Si çdo herë edhe kësaj radhe, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store ka hapur dyert e ofertave dhe zbritjeve të mëdha për muajin e shenjtë të Ramazanit! Përgjatë këtij muaji, të gjithë qytetarët e Kosovës, kanë mundësi që të shërbehen me çmime tepër të volitshme, në gjithë gamën e gjerë të produkteve të domosdoshme, për çdo familje.

Ofertat dhe zbritjet e mëdha tashmë kanë filluar dhe do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, përgjatë tërë muajit të shenjtë të Ramazanit. Po ashtu, Viva Fresh Store është kujdesur që të ofrojë edhe aktivitet shtesë duke përgatitur një llojllojshmëri të recetave të ndryshme, të cilat do të paraqiten në “Facebook-un” zyrtarë. Këto receta kanë për qëllim që t’u ofrojnë një mundësi më shumë, në idenë dhe përzgjedhjen e përgatitjes së Iftarit. Të bashkangjitura i gjeni edhe 4 TOP OFERTAT e para të Ramazanit.

Gëzuar Muajin e Shenjtë të Ramazanit!

…me shumë dashuri, pranë familjes!

Viva Fresh Store