Po kërkoni ushqim meksikan? Ja zgjidhja - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

06/08/2020 15:55

Po kërkoni ushqim meksikan? Ja zgjidhja

Lajme

Gazeta Express

06/08/2020 15:55

A e dini se kuzhina meksikane filloi rreth 9,000 vite më parë ?

Vitet e tregojnë rezistencën e shijes e cila edhe sot mbetet një nga më të preferuarat për të gjithë.

Kuzhina e Meksikës ka një histori të pasur dhe konsiston në përshtatjen e traditave më të mira të kuzhinave Afrikane, Karaibe dhe Amerikës së Jugut.

Ushqimi meksikan bazohet në gatimet tradicionale mesoamerikane dhe karakterizohet nga origjinaliteti dhe shija unike. Përdor më shumë mish viçi dhe pule sesa ushqimet e detit, ndërsa erëzat e përdorura në kuzhinën meksikane janë dukshëm më të larmishme se ato të llojeve tjera. Një tjetër ndryshim i dukshëm është buka e vënë në përdorim. Kuzhina meksikane në përgjithësi përdor tortila, të cilat në atë rajon janë një fletë e trashë miell ose misër.

Nëse jeni një ndër ata persona që e preferojnë ushqimin meksikan, dhe dëshironi ta përgatitni një darkë të shijshme meksikane, zgjedhje të shumta të produkteve të tilla mund të gjeni të brendit të njohur Old El Paso.

Old El Paso është një markë e ushqimeve të stilit Tex – Mex nga prodhuesi amerikan i ushqimit General Mills.

Ushqimi Meksikan është i shkëlqyeshëm për ta ndarë me të tjerët dhe këtë shije Old El Paso e ndanë me të tjerët që nga viti 1938. Ky brend përmban një gamë të gjerë të produkteve me shije të pa rezistueshme të cilat po tregtohen në të gjithë globin. 

Në vitin 1984 Old El Paso është bërë marka numër një e ushqimit meksikan në Mbretërinë e Bashkuar.

Ushqimi meksikan është një nga përvojat më të mira të kuzhinës që njerëzit mund ta kenë, një përvojë të tillë mund ta krijoni me produktet Old El Paso të cilat mund t’i gjeni vetëm në Super Viva.